Gå til hovedindhold

Bliv elev på Georg Stage

Et togt med Georg Stage er både en søfartsuddannelse og en oplevelse for livet.

Sammen med 62 andre unge mennesker og 10 erfarne søfolk sejler du og Georg Stage ud i verden. Undervejs vil du lære meget om andre mennesker, men først og fremmest vil du lære rigtigt meget om dig selv. Du vil komme til at komme til at gøre ting, som du ikke troede at du hverken kunne eller ville. Og gennem det bliver du til et andet og stærkere menneske.

Du møder andre unge både på skibet og på andre skibe. Georg Stage deltager næsten hvert år i Tall Ship Race, hvor skibet sejler om kap med mere end 100 andre store sejlskibe. I havnene mødes omkring 3000 unge mennesker og lærer andre måder at leve og sejle på at kende.

Uddannelsen giver dig mulighed for at tage hyre som sømand, når du er færdig. Vores tidligere elever er eftertragtede i de maritime erhverv og ved at kombinere praktik og skoleophold kan du komme frem til gode job både inden for off-shore og inden for de øvrige maritime erhverv. Bland vores tidligere elever finder du både medarbejdere på boreplatforme, maskinmestre, styrmænd og kaptajner på verdens største både sejl- og motorskibe.

Ring til os, hvis du gerne vil vide mere om togtet, uddannelse eller livet om bord.