Gå til hovedindhold
Skoleskibet Georg Stage

Livet om bord

På et togt med Skoleskibet Georg Stage vil du få erfaringer med og viden om, hvordan det er at arbejde på et skib. Du får en uddannelse til ubefaren skibsassistent og kan efter de 21 uger om bord gå ud og få et rigtigt job. Uddannelsen foregår om bord på den tremastede fuldrigger Georg Stage, som jo er et skib, vil du møde rutiner og få oplevelser, som du ikke finder på tilsvarende skoler på land. 

Der venter dig en ny og spændende verden om bord. Kom med åbent sind og vær klar til at møde nye mennesker og få nye kammerater. Vær klar til at lære en masse nyt og se verden på den rigtige måde – på et stort sejlskib.

Dagligdagen om bord på Skoleskibet Georg Stage består både af undervisning, vagttjeneste og socialt samvær. I dagligdagen følges du med dit skifte (hold), som består af 20 elever I følges både til undervisning, på vagt og ofte også på landlov, når vi ligger i havn.

Som du vil få at se, er et ophold på Skoleskibet Georg Stage skemalagt i mindste detalje.  Det er  nødvendigt, når 75 mennesker skal lære, leve og opleve på et så lille område, som et sejlskib trods alt er.