Gå til hovedindhold

Regler om bord

Når du kommer om bord på et skoleskib, er der nogen ting, som du skal være opmærksom på.

Der er en del regler om bord. Det er regler, som er lavet for at sørge for sikkerheden for besætning og elever. Når du ansøger om optagelse på Georg Strage accepterer du, at overholde vores regler i den periode, som du er om bord på skoleskibet.

Dette omfatter blandt andet:

Der er ikke plads til stoffer af nogen slags om bord på et skib. I lighed med de rederier vi uddanner til, er det ikke tilladt at have ulovlige stoffer som fx hash eller kokain i blodet under togtet. Du skal være opmærksom på, at den type stoffer bliver i blodet længe efter du har taget dem. Med henvisning til skibet og besætningens sikkerhed forbeholder vi os ret til at teste vores elever.

Når du ankommer til skoleskibet skal du aflevere din telefon. Vi tillader brug af digitalkameraer og musikafspillere, som kun er musikafspillere. Du kan få din telefon tilbage i forbindelse med landlov og ved særlige lejligheder. Grunden til dette er dels sikkerheden om bord og dels, at vi tror på, at du får et bedre ophold, hvis fokus er på skibet og nuet, samt at med 63 elever på meget lidt plads kan telefonerne hurtigt blive meget dominerende.