Ansøgning

Sådan kommer du på togt med skoleskibet Georg Stage – på vej mod uddannelse og oplevelser for livet.

Læs mere
 
Ansøgning

Mere end en uddannelse

Et togt med Georg Stage er en søfartsuddannelse og en oplevelse for livet. Uddannelsen varer 20 uger, og du bor på skibet under hele forløbet. Du sejler ud i verden sammen med 62 andre unge mennesker og 10 erfarne søfolk. Undervejs vil du lære meget – om at leve og arbejde tæt sammen med andre men først og fremmest om dig selv. Du vil opleve og gøre ting, som du måske ikke troede, du hverken kunne eller ville. Det vil gøre dig til et nyt og stærkere menneske. Du kan få hyre som sømand direkte efter endt uddannelse på Georg Stage. Hvis du på et tidspunkt får lyst til at læse videre, har du også mulighed for det.

Ansøgning

Ansøgning til togt 2024-1 er lukket.

Ansøgningsfristen var d. 15. november 2023.

Alle ansøgere får svar senest d. 22. december 2023. Har du ikke modtaget svar fra os inden jul, så tjek gerne uønsket mail/spamfilter.

Der er også åbent for ansøgninger til togt 2024-2. Nærmere information herom følger.

 

Ansøg nu
Ansøgning

Sådan bliver du antaget

For at komme med på et togt skal du som minimum have bestået 9. klasse, være mellem 18 og 22 år gammel og have et gyldigt sundhedsbevis. Det gælder for uddannelserne som dæks- eller kokkeelev. Du kan ikke blive optaget, hvis du:

  • Ikke kan få et sundhedsbevis på grund af sukkersyge eller epilepsi.
  • Har en psykisk sygdom som gør, at helbredskravene ikke opfyldes.
  • Er farveblind eller meget svagtsynet.
Rigtige søfolk starter på Georg Stage
Asser Amdisen
Direktør
Ansøgning

Sundhedsbevis

Du skal have et gyldigt sundhedsbevis for at arbejde på et skib. Det kan du få hos en søfartslæge, som vi henviser dig til, efter du er blevet antaget. Det er vigtigt, at du er ærlig hos søfartslægen og fortæller vedkommende det, hvis du døjer med kroniske sygdomme eller har smerter. Sundhedsbeviset er gratis, hvis du viser lægen antagelsesbeviset fra Georg Stage.

Vi har ingen læge ombord, det er derfor vigtigt, at du føler dig helt rask, inden du kommer ombord. Du skal tjekke, om du er vaccineret mod stivkrampe, inden vi sejler? Er du ikke det, skal du få det gjort. Et almindeligt tandeftersyn er også en god idé. Og bruger du medicin regelmæssigt, skal du selv tage den med. Har du ADHD eller ADD, kan du normalt ikke komme med på togt. Men kontakt os, før du ansøger, så kan vi hjælpe dig med at finde mere information i forhold til din situation.

Ansøgning

Ansøgningsskema

Har du læst betingelserne under ’Sådan bliver du optaget’? Vil du gerne optages på Georg Stage? Så er du klar til at udfylde ansøgningsskemaet. Vi bruger skemaet til at vurdere, om du skal med på næste togt. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at udfylde skemaet korrekt. I skemaet kan du skrive, hvorfor du vil med. Du kan også fortælle om dine oplevelser med at sejle eller andre interesser og erfaringer, som du tror, vi kan bruge på Georg Stage. Vær grundig med at få dit fulde navn og CPR på ansøgningen. Det skal stå på samme måde, som det står i dit pas.

Ansøgningsfrist

  • Ansøgning til togt 2024-1 er lukket. Ansøgningsfristen var d. 15. november 2023
  • Ansøgning til togt 2024-2 er åben. Ansøgningsfristen er d. 15. marts 2024.