Ansøgning

Find ud af, hvad det kræver at blive optaget som elev på Georg Stage, og hvordan og hvornår du skal sende din ansøgning.

Ansøg

Livet om bord

Georg Stage sover aldrig. Opdag dagligdagen og rutinerne til havs, når i alt 63 elever uddanner sig og får oplevelser for livet.

Læs mere

Først skibet, så de andre og så dig selv
Helle Barner Jespersen
Overstyrmand

Undervisning

Som elev på Georg Stage lærer du at arbejde som sømand og tilegner dig teoretisk viden, der åbner døre videre i livet.

Læs mere

Økonomi

Vi giver dig overblikket over udgifterne, der følger med et ophold på Georg Stage. Og vi fortæller dig, hvordan du søger SU.

Læs mere

Søfarts­ud­dan­nel­ser

Uddannelsen på Georg Stage er din billet til mange muligheder på det maritime område, uanset om du vil arbejde med det samme eller videreuddanne dig.

Læs mere

Styrk dine danskkompetencer inden et togt med Georg Stage

Arbejdssproget på Georg Stage er dansk, og man skal kunne tale og forstå dansk for kunne gennemføre uddannelsen. Er dansk imidlertid ikke dit modersmål, og taler du det ikke godt, så kan du søge om at få et sprogkursus af os, inden du starter. Vi finder en privatunderviser til dig, som klæder dig på til at tage uddannelsen med fokus på alle de maritime ord, man bruger på et skib. Kontakt os for mere information.

Fast bidragsyder

Hvert år skal der fundraises for at sikre, at vi kan fortsætte vores virke. Vi har brug for støtte og opbakning. Vi er taknemmelige for alle faste bidrag, store som små.

Når du tilmelder dig som fast bidragsyder, vil du modtage vores årsberetninger, invitationer til arrangementer, specielt for vores bidragsydere og vi indberetter dit bidrag til SKAT, så du får fradrag for det.

Tilmeld dig som fast bidragsyder her: